Det kan være svært at finde venner som voksen

Man kan finde venner via nettet

Som barn var det stort set ikke sværere end at gå en tur ned på legepladsen og spørge en tilfældig om de ville lege og vupti, så var de ens ven. Som voksen er det lidt sværere at knytte bånd til andre og finde nye venner – eller det er i hvert fald, hvad de fleste går og tror.

Måske er venskaber i voksenalderen bare noget anderledes, end de var, da man var barn. Som årene går, bliver vi fyldt med idealet om, hvad et venskab skal være, men måske er det en god idé, at gå væk fra idealet og tænke en smule anderledes.

Hav andre forventninger til venskaber som voksen

Som voksen er livet en smule anderledes, end da man var barn. Der er arbejde, familie og andre gøremål i hverdagen, der lidt sætter en stopper for, at kunne dyrke venskaber, på samme måde som man gjorde, da man var yngre.

Du har måske misundeligt kigget på et venskab mellem voksne og tænkt ‘bare det var mig’, men disse mennesker har ofte også lagt meget energi i det. Brug de relationer du har i dit liv på forskellig vis og del venskabet op på den måde. Nogle kan du bruge til råd, andre kan du bruge til ynk og en helt tredje kan du bruge som kaffedate.

Sådan finder du nye venner

Savner du nye venner og har du ikke en omgangskreds, hvor det umiddelbart er oplagt at finde disse venskaber, så kan datingsiderne faktisk være en god mulighed at prøve af. Flere og flere har nemlig fået øjnene op for, at disse sider ikke blot er velegnet, når man søger den store kærlighed, men at de er lige så effektive, når det drejer sig om at komme i kontakt med nye potentielle venner.

Disclaimer

Skriv et svar