Fodboldgolfsæsonen er på sit højeste

Om sommeren i Danmark, er fodboldgolfsæsonen på sit allerhøjeste. Fodboldgolf er en aktivitet der anvendes til teambuilding, polterabends, firmaarrangementer, familieudflugter, fødselsdage og lignende som bliver stadig mere populær. Alt sammen aktiviteter, som du f.eks. kan afholde hos Nymarksminde i Vodskov. Når fodboldgolfsæsonen er på sit højeste gælder det om at finde en god udbyder, der kan realisere arrangementet for gæsterne.  En aktivitet som fodboldgolf er en aktivitet som folk kan være sammen om, den er udfordrende, og det bliver et fælles mål for holdet at nå til hullet på greenen med færrest spark for at stå tilbage som vindere. Der går hurtigt konkurrence i det, så folk er oppe mod hinanden, og man kan sætte en præmie på højkant til dagens vindere af fodboldgolf.

Fodboldgolfsæsonen er på sit højeste om sommeren, da vejret på det tidspunkt er perfekt til udendørsaktiviteter. Fodboldgolf henvender sig til personer i alle aldre og kræver ingen forhåndskendskab til hverken fodbold eller golf. Da alle regler vil blive gennemgået ved ankomsten er fodboldgolf en aktivitet, hvor alle kan komme og deltage og blot springe på. Dette giver uanede muligheder for alle typer arrangementer, da det netop er for alle typer mennesker.

Aktiviteten er, som navnet antyder, et spil golf med en fodbold, i stedet for den traditionelle golfbold. Ydermere, er den traditionelle golfbane skiftet ud med en golfbane med større huller. Den har stadig et tee-sted, som er her hvor spillet starter, en fairway og en green.  Nymarksminde byder på en særdeles sjov og udfordrende 18-hullers bane, med et utal af fantasifulde forhindringer.

Selve fodboldgolf spillet handler for deltagerne om, at bruge så få spark som muligt på at få bolden fra tee-stedet til hul på greenen som er i spil. Fodboldgolfbanen har 18 huller, som på en traditionel golfbane og har et par, som angiver det optimale antal spark, som man kan klare banen på, hvis man er dygtig. Det er ofte her der går konkurrence imellem hold og deltagere. Med dette par, har man som spiller noget at stile efter, når spillet sættes i gang. Man kan vælge, om man har lyst til at spille om alle hullerne, eller blot få af dem.

Skulle der være en forhindring, der er for svær, er der altid en smutvej, så man kan komme videre. Dette er også tilfældet, hvis man har brugt mange spark på at komme forbi og blot ønsker at fortsætte spillet hurtigst muligt.

Sommeren er højtid for firmaarrangementer og sommerfester, og hvad er bedre end at invitere kollegaerne eller vennerne ud på greenen og spille fodboldgolf, nu hvor sæsonen er sparket i gang. Husk at booke din tid på fodboldgolfbanen i god tid, da fodboldgolfsæsonen er på sit højeste og der er mange om buddet.

Fodboldgolf bliver stadig mere og mere populært og giver mulighed for frisk luft og hyggeligt samvær på samme tid. På med de flade sko med de gode såler og vær klar med de bedste spark, med de bedste ben – så får I en hyggelig dag med Fodboldgolf til jeres næste samværs arrangement. Fodboldgolfsæsonen er startet, så det er blot med at komme ud i et blå.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar