Overraskende mange seniorer benytter netdating

Hvis to ældre mennesker gerne vil møde hinanden, forestiller man sig ikke lige, at det kommer til at ske via nettet. Det må de da gøre nede i ældrecenteret, til en middag hos nogle venner eller gennem et af Ældre Sagens arrangementer.

Faktum er dog, at overraskende mange seniorer benytter netdating. Lige som unge og midaldrende har de fundet ud af, at det er en smart og nem måde at komme i kontakt med singler i deres område.

De kan nemt finde ud af, hvad den anden kan lide. De kan se billeder af personen med det samme, og de har mulighed for at skrive sammen, inden de mødes. Faktisk er netdating ikke så meget anderledes end de kontaktannoncer, som man før kunne finde i avisen. Det kan derfor ikke undre, at seniorerne også har taget nettet til sig: De vil jo også gerne finde en at dele livet med.

Seniorerne har lært at bruge nettet – dermed også netdating

En af grundene til, at der er mange flere seniorer på netdating, er selvfølgelig, at de har lært at bruge nettet. Med smartphones og tablets er der mange seniorer, der har fået øjnene op for, hvor nemt det egentlig er at bruge nettet. De har derfor fået mod på at kaste sig ud i netdating.

Samtidig er der kommet flere datingsider, der har særligt fokus på seniorerne. Her kan de altså gå ind og være sikre på at møde folk over en bestemt alder. Som regel vil man gerne finde en, man har noget til fælles med. Det kan være interesser og hobbyer, men det kan også være rent aldersmæssigt. Mange seniorer vælger derfor sider, hvor de kan være sikre på, at de andre på siden også har nået en vis alder.

Helt i orden at lede efter kærligheden i den tredje alder

For både seniorer og for alle andre kan det være skræmmende at skulle sige til et andet menneske, at de gerne vil på date med vedkommende. Nogle kan selvfølgelig bare gøre det, mens andre kan bruge flere måneder på at tage sig sammen til det. For hvad nu hvis vedkommende ikke er interesseret? Eller måske allerede har en partner? Frygten for afvisningen kan næsten være værre end selve frygten.

Derfor kan netdating være en tryg og sikker mulighed for seniorer. Her ved man, at man alle sammen er i samme båd. Man har alle sammen lyst til at møde en at dele resten af livet med. Eller man har mulighed for at skrive i sin profiltekst, hvad det er, man søger. Selvom man er senior, betyder det jo ikke, at man behøver at købe en villa sammen og gå og passe haven. I dag er det fuldt acceptabelt, at seniorer også er kærester. Man kan derfor sagtens mødes og nyde hinandens selskab, men bo hver for sig. Der er derfor mange måder at finde kærligheden på i dag som senior. Og mange måder at være kærester på. Og det står jo en frit for, hvordan man vil gøre det.

 

Disclaimer

Skriv et svar